Tandläkaren

Var seg att gå upp idag, Var hos tandläkaren idag på morgonen. Tycker inte om att ta röngenbilder! Det gör ont!

fortsätta med pluggandet. på återseende.

- - -

Fick precis mejl om vart jag ska sitta på torsdag. Västergården mellan 8.00-13.00, med andra ord missar jag inte föreläsningarna i "förskolans didaktik" som jag läser extra i höst.

pluggiliplugg.

TENTAÅNGEST

- - - - - - -

hum

- - - - - - - -

AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH

Sitter o pluggar till tentan. För tillfället är allt blankt. Kan verkligen inte säga något om något nu. Känns inte bra.

Let it go

Sitter här och pluggar. Jag läser lite om forntiden, men det känns som inget fastnar precis, det enda jag kan säga om frontiden är att man delar in den i tre epoker och det är stenåldern, bronsåldern och järnåldern. hum undra om man kan klara tentan på det? HAHA. En vecka kvar i dag :(

Ska ta o vara lite mera seriös innan det är läggdags även om jag borde sova snart för jag håller på att somna här.

bla bla bla

Keep it to yourself

En kopp varm choklad och två knäckebrödmackor med ost.

Segt i skolan idag, känner inte att jag kmmit igång med pluggandet än. . hum. måste ta mig i kragen. i morgon en vecka kvar till tentan. iihhh!

var ute o gick med anette och bettan förut. trevligt. haha, "tänk om han förföljer mig!" :P

bla bla bla. 

On the line

Skola i morgon. Trött. Fast jag tror att jag är på bättringsvägen från förskylningen.

Kollat på one tree hill, gossip girl, prison break och heroes idag. serienörd.

tenta nästa vecka .. ihh!!. känner verkligen inte för det. o så ska man till tandläkaren på tisdag morgon :(

kanske ta o göra ngt vettigare. på återseende.

One day at a time

Fortfarande sjuk. Seg. Trött. Borta. Har en del o plugga :(

Give me some ligth!

The sun

Sitter här och hostar. :( Det är sån där hosta som gör så förbannat ont. :( Skönt att man inte ska in till Kalmar föränns på tisdag. Jag hoppas jag har frisknat tills dess. Har suttit och kollat på prison break, supernatural och smallville, ja, jag är en serienörd. Tänkte ta o vara lite seriös och läsa lite i boken som vi har sem. på torsdag i.

på återseende.

Sick!

Sitter i bibblan. Har hål til ett. Uttråkad!


Take A Breath

Sitter här och degar, som vanligt med andra ord. Jag var ganska seriös idag, iallafall när det gäller att gå upp tidigt, gick upp vid sju idag på morgonen, funderade på om jag skulle sova två timmar till eller helt enkelt läsa lite litteratur. Marina seriös som hon är tog sig upp och satte sig o läste. Så mitt pluggande var klart innan nio :P

Jaha, vad har jag goert mer idag? Gick en sväng med Anette förut :) Har även hunnit titta på gossip girl och one tree hill :)

O så tror jag att jag håller på att bli förkyld, vilket jag inte vill bli. Känner mig ganska seg. Får hoppas att det släpper.

Höstvädret ligger i, regn nästan varje dag nu =/

På torsdag är det två veckor till tentan. Hum, tänkte ta o börja plugga lite seriöst i helgen, eller först o främst läsa boken till literattursem. som är nästa vecka. .

Äh, ta o göra ngt vettigare. På återseende.

Långdag i skolan

Är helt slut i huvudet.

Känns som jag har gått o varit trött ett tag nu, hum gissar på att jag har lite järnbrist. Får ta några tabletter några dagar o se om det blir bättre.

Jaha, dagen öbrjade med att klockan ringde vid halv sex, hade verkligen ingen lust att gå upp idag, vilket faktiskt är lite ovanligt, brukar faktiskt inte vilja ligga o dra mig men idag ville jag verligen det men jag gjorde inte det. Var i Kalmar vid kvart i åtta, börjar vid nio, lite seg o vara inne så tidigt men jag är hellre inne i tid än att stressa från sationen o komma för sent. .Hade med mig en pocketbok, satt o läste lite. (För överigt så har jag köpt ganska många pocketböcker så jag har en hel del liggande nu . .).
Hade föreläsning om Forntiden idag - väldig intresant men jobbigt nä man är trött. Första timen innan rasten så höll jag på att somna men jag gjorde inte det. Vilket jag gjorde tisdags vilket var ganska pinsamt tycker jag. Satt längst fram o nickade till, läraren måste ha sett det. Tyckte att någon skrattade när jag vakande - folket lä ju ha sett att jag satt o sov :P Efter föreläsningen så streassade jag bort till Storken där Åsa satt o väntade på mig, vi skulle luncha ihop (hon hade suttit och tittat på sin lunch ett tag när jag kom :P ) Sen började hon vid halv ett igen. Så jag satt o vänade på att klockan skulle bli ett då den kurs jag valt att läsa extra i höst skulle börja. Jag satt o funderade på om det endast skulle vara pedagoger som redan är verksamma ute. Jag hade ganska rätt, alla utom jag var pedagoger. Men det gör inte mig så mycket - jag känner att jag kommer lära mig en hel del av dessa. Me det var en lång dag kände jag, det kommer bli ganska segt då jag har haft föreläsning på förmiddagarna. Nu är det bara att invänta o se om jag kommer missa nästa tillfälle då jag har salstenta. Vi ska göra uppgifter ute i barngrupp och jag utnyttjade mina kontakter ;) Känns bra att man fixat det också :)

Tror att jag ska ta o sova snart. Är lite trött som sagt. På återseende.

Lunch

Sitter i bibblan har nyss käkat lunch.Börjar igen vid ett.

Kom hem från Uppsala igår, var hemma vid 14.00. Var ganska slut gick o la mig vid kvart i nio.

Söndagen: Hittade ett par skor, jeans, klänning och en annan tröja. Sen så fick ett ryck och bakade oss muffins på kvällen - chokladmuffins med dumle och plooy. Mumma! :) Sen kollade vi på 21.

Igår morse så gick vi upp kvart i fem var ganska trött som sagt.

På torsdag så kommer jag gå till halv sex, det kommer bli en lång dag. :(

Ska försöka läsa lite litteratur som skall läsas till torsdag i dag när jag kommer hem och bara ta det lungt i morgon. :)

Nu ska jag ta o göra något annat. På återseende.

Söndag

Kan meddela att kakan var mumma! :) Vi kollade på två filmer oxå, "Blackout" och "Meet Dave". .

Idag är det stan som gäller. Dags o dra snart.

På återseende.


Sjukhuset

MIia o jag drog till Akademiska sjukhuset idag, möte upp Aaron och Linda och vi sprang runt o kollade in och ställde lite frågor på ställen där vi fann intressanta saker :)

O nu så håller Miia o jag på att baka en kaka. Mums.

Ajja. På återseende.

Uppsala

Jaha, nyss vaknat. Var ute igår. Min hjärna har inte vakant än riktigt.

Blev allmänt irrterande på folk igår när i satt i käkade på max, det var en jej som mådde riktigt dåligt så de fick ringa till abulansen och när den väl kom så blev folket helt allmänt dumma huvudet, typ alla skulle se vad som hände så knappt ambulanspersonalen knappt kom fram till tjejen. . Sånt är irriterande! Låt dom göra sin jobb!

Idag så ska vi dra till sjukhuset - det var öppet hus där idag, sen blir det nog lite stan :)

På återseende.

Bibblan

Torsdag morgon och jag är trött. Känns som det kommer ta ett tag innan man kommer in i "gängorna" eller vad man nu säger.

Sitter o väntar på att klockan ska närmare sig nio så att man kan bege sig till klassrummet. Just nu sitter jag i bibblan o har allmänt tråkigt.

Fick i uppdrag att gå till clas ohlson o skaffa den nya katalogen. Ska ta o göra det efter skolan.

Shit vad trött jag var igår, somande på två röda sekunder.  

Äh, ta o göra något annat nu. På återseende.

Lost

Har varit ganska seriös genom att sitta ocg beratbetat dagens föreläsning. Nu är det dags o kolla lite på litteraturen tills morgondagens föreläsning om ska handla om geografi.

Shit va stressande det var att komma med tåget vid 8.51 och börja 9.00, Cissi o jag hann precis i tid till föreläsningen. Hehe.

Solen har skinnit hela dagen idag, nästan sommarvärme idag - Sånt tycker vi om! :)

Dags o börja tänka på vad som ska packas inför helgen. .

Äh, på återseende kära läsare.

Can you hear me

Shit. Helt borta, suttit och läst litteratur hela dagen i stort sett. Äntligen är jag klar med det. Nu ka jag andas ut för kvällen. Har även hunnit sett både one tree hill, gossip girl och prison break :)

bla bla bla


äh, på återseende.

Första dagen i skolan

Jaha, måndagkväll. Jag kan säga att jag är ganska trött och seg. När jag vakande idag trodde jag aldrig komma upp ur sängen, pappa hälsade godmorgon så glatt, kan han göra som är van att gå upp så tidigt! Jag har inte gått upp vid 20 över fem på tre månader, så det var lite segt. Det är jobbigt att äta frukost när klockan är så pass tidigt som den var men jag lyckades få i mig lite i allafall. Och när jag kom till skolan insåg jag att jag glömt min vattenflaska hemma, vilke resulerade i att jag fick huvudvärk under kvällen, drack inte på typ 8 timmar . .Hela förmiddagen var riktigt seg. Mycket information på en gång, käns som att det kommer bli en jobbig höst med mycket läsande. Kollade även upp det där med tentan idag , tiden är inte utsatt än men när den väl är det så kommer jag inte kunna påverka det ialf, så nu är det bara att hoppas på att man har tur att tentan är på morgonen. .

Vad har jag gjort sen jag kom hem från skolan? Inte mycket egentligen, snackat med Anette en sväng, tredje eller fjärde gången sen fredags :) Jag har även hunnit med o träffa Sanna en stund, fick tillbaka min pandurokatalog:) O nu sitter jag här och lyssnar på lite musik o skriver några rader, orkar inte så mkt mer, försökte vara seriös o läsa lite av litteraturen till onsdag men min hjärna sa "stopp".

Förresten så har jag läst lite deckarböcker i sommar, men insåg i helgen att det fanns  hela 21st i serien. Hälften är inte ens översatta till svenska, o dom som är de är inte i nummerordning. Litesmåirriterande.

Ser framemot helgen. Uppsala. :)

O idag märkte jag verkligen att sommarvärmen är borta, riktigt kallt ute ju! Burr!

Äh, nu så ska jag ta o göra ngt vettigare. Kanske tillochmed sova. På återseende.