Ont i fötterna

Har jag efter en dag i Kalmar. Jag kom hem för ca 45 min. Jag kom ner till Kalmar vid nio och inväntade att barnen skulle komma med tåget vid halvtio. Satt o läste i en bok utanför stationen. Gick och mötte barnen och lärarna när tåget  kom, lurade tillochmed i några av eleverna att jag också hade varit med tåget fast jag hade suttit längst fram i tåget. Såg en gammal komips från högstadiet gå av tåget, som jag senare i eftermiddag sprang på inne på kvasten, snackade lite, trevligt.

Hur som helst, vi gick från stationen bort till slottet, vi satte oss utanför på en gräsplan och fikade lite och sedan spelade vi lite brännboll. Sedan så gick vi och kollade på "önskebrunnen" inne på innergården på slottet för att avsluta att gå och kolla på kanonerna. Barnen gillade verkligen dom. Sedan gick vi till parken och satte oss och åt lunch, för att sedan bege oss mot museumet, anledingen till att vi var i Kalmar, vi skulle kolla på utställningen "Liv i rörelse". Barnen hade kul, de prövade på de olika sakerna som fanns. Sedan gick vi till stationen för att invänta tåget, barnen fick köpa sig glass eller godis i pressbyrån. .

Sedan begav jag mig för att möta mamma för att gå på stan och spana presenter, bl.a. till Emma och Marthin. .
Och nu sitter jag här och har ont i föttterna. Jag är trött och riktigt seg. Ska nog kolla på filmen som går på 3:an i kväll.

I morgon ska jag vara seriös när det gäller rapportskrivande och sedan skall jag träffa Sofie.

Nu är det bara två dagar kvar av VFU:n, tråkigt, dessa fyra veckor har gått supersnabbt! Det är så när man har roligt.

Solen skiner och det är riktigt varmt ute, hoppas det håller i sig.

På återseende kära vänner.