Oknö

Fick ett sms från Lena förut idag. Så jag o Lena har varit på Oknö och badat. Det var roligt!

Var ute i skogen igår. Fick ett bett från en blnding. Min arm är svullen och det kliar massor! :(

Bla bla. På återseende.

Hett

Att köra bil när det är så här pass varmt som det är ute nu är rätt jobbigt. Man blir trött i huvudet. Har varit en svång åt Högsby nyss.

Hum. I morgon är det 1 aug. med andra ord en månad kvar till skolan drar igång igen.

Såg "Wanted" häromkvällen. Helt okej film faktiskt.

Äh, ska ta o göra något annat nu. På återseende.

Sommarvärme

Solen skiner!

Händer inte mycket här. I torsdags så var jag och mamma en svång åt Kalmar, hittade en jeansklänning, riktigt nöjd är jag faktiskt med den. Sen s skulle jag in på Ikea för att köpa zip-plastpåsar, så är mkt bra att ha och för att dom vi hade var slut. Så jag sprang in lite snabbt på Ikea men tror ni att det fannns några när jag kom fram dit där de brukar vara? Näe! Dom är slut! Då blev jag ganska sur.
På kvällen så drog jag till Långemåla och träffade Sofie och Nina. Mycket trevligt. Länge sen jag träffade Nina. Vi fick en god jordgubbstårta som Ninas lillebror bakat :)

Nästa vecka är det 1a aug. Bara en månad kvar till skolan börjar. .Hum . .

Ajja. ska ta o njuta lite av solen! På återseende.

Kusinträff

I lördags var det kusinträff i Bötterum. Det var trevligt och roligt. Vi hade femkamp. Skoj! Drog in hela fyra poäng under hela välingen ;) Anna o jag kom på delad 11te plats dvs. sista plats :) Sigge vann.
Vi fck god mat - potatissallad med kyckling och rostbiff. Mums! :) Sedan spelade vi krocket. Väldigt rolig! :D Kalle, Anna o jag kom tvåa :)

Igår så var Alvin c/o här och kollade på traktorer - han var i himmelriket tror jag :) Han tycke det var superkul! :) O så träffade jag även Miia på förmiddagen.

Idag ska jag ta't lungt. Tror att mina böcker kommer till Ica idag så jag kan hämta dom i kväll :) Hihi.

På återseende.

Välkommen till kursstart

Jaha, idag fick jag ett brev på posten - ett brev om kursstarten den första september. Och eftersom jag inte hade något vetttigt för mig så har jag letat rätt på kursplanen och även tittat lite på schemat. Haha. Skicke liv man har.

Just nu så skiner solen utanför fönstret. Förut så regande det. Vi får hoppas att solen håller sig kvar. (Det var dagens väderrapport härifrån Böta city). Haha.

Äh, dags o göra något vettigare än att sitta här. På återseende.

En dag så här mitt i veckan

Jaha. vad händer? Inte mkt kan jag säga. Jag har inte gjort mkt. Jag bakade lite förut, en sockerkaka och ett par småkakor med hasselnötter och chocklad. Mums! :)

På lördag är det Fagehults markand, det ska mamma o jag åka på. Sen är det kusinträff. Det ska bli kul :)

Aja. På återseende.

Ute i det gröna

Jaha. Ännu en dag på lovet har gått. De har redan hunnit gått nästan 1 och en halv månad sen skola slutade. Vilket är fort när man egentligen har gjort något typ. Det enda jag egentligen gjort är att jag o Sofie varit åt Stockholm några dagar.

Igår så fixande o donade jag lite ute i växthuset. Planterade ut lite blommor. O, intresseklubben antecknar. Haha.

O så ringde jag till panduro, (alla som känner mig vet ju att pyssla tycker jag om :P ) Hur som helst så hade jag skickat en beställning via mejl för två veckor sedan och jag hade inte ens fått något bekräftelsemelj som jag skulle få. Så jag ringde som sagt, och de tittade i sina papper, dom hade inte ens fått något mejl från mig! Då blev jag lite småsur. Så jag fick leta upp mitt mejl så jag kunde läsa upp beställningen, och då visade det sig att tre av sakerna som jag ville ha var slutsålda. hum! aja, vi år väl se när saker mina dyker upp.

Jag beställde även lite pockeböcker i helgen. Skulle spana in om författare som skrivit "Godmorgon midnatt" hade srivit några fler böcker och givetvis hade han det, och då var ju Marina tvungen och läsa dom oxå.

På återseende.


Blixtar och dunder

Det åskade en hel del igår. När jag trodde att det var slut så kom det en blixt och sen small det i nästa sekund om ens det, shit va nära det var! Läskigt!

Sitter här och är ganska trött. Har precis varit ue o gått en sväng med Sanna. .

SKa ta o göra något annat nu, typ käka :) På återseende.

Motivation

Men en positiv tanke kan man komma långt! Det vet jag :)

Jaha, händer inte mkt. Sitter här och degar. Kollade på "The loveguru" igår med min bror. Haha. Rolig film. Tycker egentligen inte om Mike Myers spec. mkt men jag satt och garavde en hel del :P

Hunnit läsa ut "godmorgon midnatt" - hum, jag vet inte vad jag tycer om en, när jag var inne i handlingen var boken helt okej men sen kam jag till slutet och det var inte bra.

Solen verkar lysa från sin närvaro. Igår renade det en hel del. Det tyckte vi inte om, nu har det kommit alldelses för mycket regn den senase tiden. Haha. Förut klagade pappa på att det var alldeles för torrt ute och att det skulle behöva komma lite regn och nu när det har kommit regn så klagar han på att det borde sluta nu. .

Aja. ska ta i göra ngt annat. På återseende.

Tripp trapp trull

Jaha. Har egentligen inget o säga, som vanligt med andra ord. Idag har solen skinit hela dagen! Skönt! :) Igår regnade det en hel del, vakande av ett skyfall . Idag har jag och mamma varit åt M-ås, det var hamnmarknad. Hittade inget. Känns som jag aldrig gör det nu för tiden. Nästa lördag är det dags för Fagerhults markand.

Har läst en bok som handlade om vampyrer "låt den rätte komma in" - lite småläskigt och konstig tyckte jag. Sen har jag även läst en annan bok, "Djävulen och fröken Prhym" - den boken var helt okej - handlade om människa och dess goda och onda sidan. Och just nu håller jag på att läsa "Godmorgon, midnatt". Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den än, får se när jag har läst klart de :) Jag försöker läsa igenom böcker som jag har haft liggade som jag inte har haft tid att läsa under tiden då jag gått i skolan. Egentligen borde man kanske hålla sig borta från böcker nu när det är sommar och man är ledig, men det är roligt o läsa böcker är det inte handlar om studentlitteratur ;)

Ajja, ska ta o dona med lite andra saker nu. På återseende.

En tripp till Stockholm

Jaha, då har man varit hemma i två dagar redan. .

Tänkte berätta lite kort om Stockholmsresan med Sofie.

Torsdagen: Vi åkte upp, satt bredvid en tant som var noga med sitt revir, somnade och mitt knä åkte över på hennes sida, så hon puttade till mit knä så jag vakande till.. haha.
Vi kom upp och letade oss vidare till "Gustaf af Klint" där vi skulle bo. Sedan tog vi oss en tripp i Gamla stan. Sedan mötte vi upp Miia och hängde med henne ett tag :) Innan sängdags tog Sofie och jag en promenad till Skeppsholmen och satt och kollade ut mot Gröna Lund.

Fredagen: Gick vi på stan mest hela dagen. Hittade ett par jeans, en tröja och ett linne. Träffade Gino lite snabbt på stan. På kvällen så träffade vi Miia för att äta på mat på en resturang - mycket god mat och mätta blev vi :P Sedan gick vi en sväng, hamande på en pub och sedan gick vi vidare till ett annat ställe. .

Lördagen: Sofie och jag åkte över till Gröna Lund, åkte inte så mkt, mådde inte spec. bra ;) Vi åkte fritt fall - haha ni ska se mitt ansikte :P Innan vi åkte över till Grönan var det en läskig typ som förföljde oss och tog kort på oss :(
På eftermiddagen träffade vi Miia eftersom Sandra (Miias rumskompis) hade bjuit oss på middag på kvällen. Efter middagen drog vi till "Trädgården". .

Söndagen: Bestod av att packa ihop och åka hemåt till Småland. När man kom till Kalmar var det riktigt kallt! Vi har haft bra väder hela helgen och sedan kommer man hem till blåst och regn. .

- - -


Jaja, nu ska jag återgå till något annat. På återseende.