Sommarlovet är nära

Igår hade vi våran redovisning eller föreläsning, skönt att det är över! Det gick bra. Vår klass är bra på diskussioner. .

Nu är det bara o ta o skriva hemtentan. Känner inte så mkt motivation till det. .

Igår var jag o Anette o kollade på balklädda människor i M-ås, roligt hade vi :)

3 föreläsningar och en hemtenta kvar. O på tisdag grillning med klassen, nice :)

På återseende.

Hum.

Orka bry sig.

Trött o seg. På fredag är det redovisning.

Vart har solen tagit vägen?

Värmen tycks ha gått och gömt sig.

Jaha, sitter här och skriver till blogg-sem. som är på torsdag. Det går trögt.

Igår var Anette här, vi spelade Risk, jag förlorade och Anette vann, vi kollade även lite på tv o snackade, trevligt, trevligt. Gick även en promenad med Sanna igår.

Helgen har i övrigt varit ganska seg. Har pluggat lite men har inte gjort så mkt som jag borde ha gjort. Men förhoppningsvis är jag klar med bloggen ikväll, så jag slipper sitta med den i morgon.

Motivationen tycks vara långt borta, känns som hjärnan tagit sommarlov. Hum. Kom igen håll ut några veckor till!

I torsdags så fyllde pappa år, så då var det tårta och tonfisksallad. Mums! :)

Ajja, dags o fortsätta bloggandet. .  På återseende.

Iskalllllllt!

Ey! Vad händer med värmen?! När jag tittade på termomentern i dag visade den ynka 14°C, med andra ord frös Marina idag med sitt val av kläder. Illa. .

Idag intervjuade Cissi o jag två pedagoger. Det var intressnat. Cissi var den mest aktiva, jag stod mest för tekniken :) Det blev en arbetsam förmiddag/eftermiddag då vi satt och skrev ner intervjun ord för ord. Men det är skönt att ha det gjort. I morgon skall vi börja nysta upp det i kategorier. .

Just nu sitter jag o försöker få till min VFU-rapport, ja, du läste rätt, jag fick ett mejl från min seminarieledare, jag hade inte varit tydlig nog. Fast min självanalys var bra. Så något positivt var det iallafall med den. Ska fortsätta med den så jag kan skicka in den ikväll igen.

I morgon är det dags för en föreläsning igen o så lite studiegruppsarbete.

På återssende.

26,7°C

Ja, så varmt är det ute. Ganska kvavt med andra ord. Har precis kommit hem från Marthin och c/o. Han har konfirmerat sig idag. Vi har fått njuta av god mat och efterätt. Har även träffat deras kusiner som jag aldrig sett förut.

Utanför kyrkan träffade jag Annie och Ewa som jag har inte sett på evigheter och spec. Annie. Trevligt :)

Aja. Ut o njut av solen!

På återseende.

Njuter!

Sommarvärmen har kommit och jag njuter för fulla drag!

De senaste tre dagarna har jag sått och målat ett staket, det har varit väldigt varmt när man har stått där i flera timmar, så jag är glad att jag blev färdig idag. Jag tror till och med att jag har fått lite färg :)

Har precis varit ute och gått en promenad med Miia, som är hemma över helgen eftersom det är är konfirmation i morgon. .

På måndag är det dags för intervjuer för temaarbetet som sista delkursen går ut på. Det ska bli spännande :)

Aja, tid att dra vidare. På återseende.

Hitta den där extra energikicken innan sommaren

Jaha, nu delkurs, sista i AU2, skönt. Just nu känner jag ingen motivation alls för skolan. Det är mycket i den här kursen. Det är mycket som skall göras som skall utmynna i en ca 3,5 h lång föreläsning för klassen. Sitter här och är jättetrött. Och så känner jag att huvudvärken är på väg :(

Lång dag i morgon, från halvåtta till halv fem, med andra ord är man inte hemma förrän vid kvart i sex - sex, hoppas vi slutar lite tidigare och att man hinner med bussen som går kvart över fyra, då är man ialf hemma en halvtimma tidigare och det känns bättre.

Solen skiner och det är fint väder ute, vi har suttit ute och käkat lunch både idag och igår, så härligt o sitta i solen o käka :)

Roligt o vara tillbaka i skolan efter VFU:n, roligt o se klassen igen och spec. ens studiegrupp :)

Har totaltrensat i bloggen nu känns det som, skönt!

Äh, på återseende.

In the land of Women

Såg jag igårkväll. En film med Adam Brody och Meg Ryan. Helt okej film. Klart sevärd.